Sve kategorije
EN

Početna>Proizvodi>Serija peći za sinterovanje

Cover
Prilagođena izuzetno brza peć za sinterovanje pod pritiskom hlađenja

Prilagođena izuzetno brza peć za sinterovanje pod pritiskom hlađenja


Posebna peć na pritisak od 2MPa s 2-satnom funkcijom ekstra brzog hlađenja razvijena je kako bi zadovoljila zahtjeve toplinske obrade cementiranog karbida.
Pogodno za proizvodnju gradijentnog cementiranog karbida.
Posebno pogodno za sinteriranje CNC umetaka i toplinsku obradu za rudarenje karbidnih alata. Može smanjiti isparavanje kobalta i stvoriti oko 50 μm ne-β faznog sloja na površini umetaka od cementiranog karbida, kako bi se postigla dobra žilavost i visoka čvrstoća vezivanja s premazom, što može uvelike poboljšati otpornost na urušavanje i vijek trajanja premaza umetci.

Kontaktiraj nas
svojstvo

funkcije
The extra-fast cooling for  function is added on the basis of sinter HIP furnace.
Hlađenje od 1400 ℃ do 100 ℃ za manje od 2 sata pod punim nabojem.
Kraće vrijeme hlađenja, veća produktivnost.

Precise Measurement & Control
Dvooperativni sistem sa automatskom kontrolom i prijateljskim računarskim interfejsom. Usvojite mjernu tehnologiju visoke preciznosti kako biste osigurali pritisak, temperaturu, protok i druge parametre pod preciznom kontrolom. Sveobuhvatna funkcija sigurnosnog kopiranja podataka. Podržavajte daljinsko upravljanje, daljinsku dijagnostiku i održavanje sistema.

Materijal cilindra visokog kvaliteta
Izuzetno dug životni vijek, izolacijska komora od tvrdog ugljika s unutarnjom oblogom od CFC-a. Obrađeno na temperaturama iznad 2000 ℃, visoke čvrstoće i dobrih izolacijskih svojstava. Sistem za otkrivanje otpora može blagovremeno otkriti kvar sistema grijanja i izbjeći oštećenje kućišta peći i izolacijske komore.

Tehnički parametri

1

2

UPIT